torstai 15. toukokuuta 2014

Kouluviikko

Hei taas!

Viime päivinä on tapahtunut kaikkea. Samuli tuli sunnuntaina takaisin Luxemburgista, ja Heidi oli paikallisessa olutfestivaaleilla. Festivaalit olivat hyvin pienet, mutta tunnelma oli sitäkin korkeammalla. Sateinen sää ei haitannut paikalle tulleita.



Viikko alkoi hyvin sateisissa merkeissä. Maanantaina työpäivän jälkeen kastuimme kunnolla. Mietimme jopa sateenvarjon ostamista.

Tiistaina ei ollutkaan työpäivä, vaan opettajamme oli saapuneet Helsingistä vierailemaan paikallisessa Koning Willem I College -koulussa. Vietimme siis päivän heidän parissa, ja pääsimme tutustumaan ja näkemään koulua.


Koulun pihalla odotti pieni yllätys. Meitä vastaan tuli tutun näköinen lippun.

Koulun alue oli iso. Siellä oli paljon rakennuksia ja opiskelijoita. Monessa luokkahuoneessa oli erilainen sisustus. Sen tarkoitus oli saada opiskelijat innostumaan ja saamaan uusia ajatuksia.


Siellä oli mm. vanhanaikainen luokkahuone.


Tämän huoneen tarkoituksena oli pistää pää tuommoiseen laitteeseen. Jokaisella värillä oli oma tarkoitus. Esimerkiksi mustasta tulee negatiivisia ajatuksia.

Siellä oli jopa kasvimaa ja koripallokenttä.


Kasvimaan vieressä oli koulun opiskelijoiden ylläpitämä ravintola, jossa tarjottiin aina kauden ruokaa.


Koulusta löytyi myös oma teatteri!


Tiistaina myös Samulin keittiössä oli pieni remontti. Se tehdään jokaisen asuntolan asuntoon. Remontissa muun muassa vaihdetaan kaapit.

Tänään torstaina opettajat pitivät pienen arviointikeskustelun meidän kanssamme.
Viikonloppu alkoi hyvissä merkeissä ja toivottavasti sää myös paranee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti